PUBLICITATE

Barania Góra - Vedere din comuna Węgierska Górka

Transmisiune în direct pe Octombrie 23, 2016
vizualizări

Descriere

Węgierska Górka se află în Voievodatul (provincia) Śląskie, în județul Żywiec, în comuna Węgierska Górka. Principalele atracții turistice:

Bulevardele peste râul Soła
Una dintre atracțiile majore ale bulevardului este podul în arc peste râul Soła, realizat din lemn african, care leagă strada 3 Maja de bulevardele și parcul și de Traseul Imperial de cealaltă parte a râului. Întreaga activitate turistică din centrul orașului Węgierska Górka va fi mutată pe bulevarde.


Aleea Hoților
Aleea tâlharilor din Węgierska Górka a fost creată în 2009, ca urmare a sculpturii în aer liber organizate în luna iunie. Șase artiști au creat șase figuri de tâlhari. Sculpturile, cu o înălțime de 4,5 până la 5 metri, au fost amplasate de-a lungul străzii Zielona

Trasee de drumeție
Traseul turistic roșu Barania Góra - Magurka Radziechowska - Glinne - Węgierska Górka - Żabnica - Abrahamów - Rysianka (principalul traseu turistic din Beskid)

Traseul turistic verde Węgierska Górka - Pasul Siodełko - Złatna - acces la traseul turistic negru Złatna - Wierch Wisełka pod Barania Góra

Hărți
PUBLICITATE
0 Comentarii

Autentificare pentru a participa la discuție

PUBLICITATE

Chat

PUBLICITATE
Trimiterea de mesaje numai către cei conectați