PUBLICITATE

Ustka (Polonia)

Ustka - COLUMBUS

#panorama
Transmisiune în direct pe Ianuarie 8, 2017
vizualizări

Descriere

Dacă credeți că Ustka este egal cu... goliciunea, vă înșelați amarnic. Dacă adăugăm că ne referim la sezonul estival, nu este nici măcar o greșeală, ci o cămilă. Ustka este un oraș portuar minunat, care este, de asemenea, o stațiune de sănătate. Acest lucru nu înseamnă că aici puteți întâlni doar persoane în vârstă. Nimic mai înșelător. Priviți prin aparatul nostru de fotografiat la promenada din apropiere, unde se plimbă trupuri tinere și bronzate. În apropiere, pe plajă, există, de asemenea, ceva de ales ..

Taverna COLUMBUS este singurul astfel de loc climatic din inima orașului Ustka, chiar lângă far.
Este un restaurant cu o selecție largă de pește proaspăt din Marea Baltică și oferă preparate din bucătăria poloneză și europeană. Toată lumea va găsi ceva pentru ea, începând cu diverse gustări - acompaniamente perfecte pentru bere, trecând printr-o selecție de pește, fructe de mare, salate și supe și terminând cu feluri principale remarcabile.

Muzica din fundal este întotdeauna plăcută pentru urechi - în anumite zile este cântată live, iar în afara ferestrelor există o priveliște unică - direct pe frumoasa promenadă, ceea ce garantează că oaspeții se simt în largul lor, se pot relaxa și pot uita pentru o clipă.

Vă invităm să faceți o călătorie culinară și să vizitați diferite colțuri de gust și aromă. Sperăm că timpul petrecut în restaurantul nostru vă va lăsa amintiri plăcute și de neuitat.

www.columbus.ustka.pl

Vremea
few clouds

9°C

USTKA

Hărți
PUBLICITATE
0 Comentarii

Autentificare pentru a participa la discuție

PUBLICITATE

Chat

PUBLICITATE
Trimiterea de mesaje numai către cei conectați